dan koles-naslovnica-5
Domov Koledar dogodkov Vabljeni na Dan koles: nepozabno kolesarsko doživetje

Vabljeni na Dan koles: nepozabno kolesarsko doživetje

Pridružite se nam na Dnevu koles v nedeljo, 14. aprila 2024, na ploščadi pred Bazenom Novo mesto. Dogodek bo navdušil vse ljubitelje kolesarjenja, tako otroke kot odrasle, saj ponuja pestro paleto aktivnosti za vso družino. Ne glede na to, ali ste cestni kolesar, ljubitelj makadama ali navdušenec nad turnim kolesarjenjem, boste zagotovo našli nekaj zase. Izbirate lahko med številnimi možnostmi:

  • družinskim kolesarskim izletom (približno 25 km),
  • cestnim kolesarjenjem (kolesarska runda do Kostanjevice na Krki in kolesarski krog čez Belo krajino),
  • makadamkanjem – kolesarskim izletom z gravel in treking kolesi,
  • turnokolesarsko turo z MTB kolesi na Frato.
Dan koles 2024_flyer (002)

 

Poskrbljeno bo tudi za najmlajše z zabavnim varstvom otrok ter raznolikim animacijskim programom, ki vključuje kolesarski poligon, mini kolesarski izlet v gozd, pravljično uro in gibalne igre.

Po napornem dnevu vas bomo razvajali s toplim obrokom in osvežilno pijačo.

Ne pozabite, da bo naš dogodek priložnost tudi za dobrodelno gesto – podarite kolo, ki ga ne uporabljate več, ali se pridružite izmenjavi koles.  Na dogodku bomo predstavili tudi posebna kolesa, namenjena osebam, ki se ne morejo samostojno voziti s kolesom

Se vidimo na Dnevu koles! Udeležba je brezplačna.

Za dodatne informacije pa nas lahko kontaktirate preko e-pošte drustvo.vezalka@gmail.com ali pa pokličete na telefonsko številko 040 469 283.

Dogodek podpira Evropski projekt VARCITIES, v okviru katerega smo na Mestni občino Novo mesto za revitalizacijo športno-rekreacijskega centra v Češči vasi pridobili dobrih 510 tisoč evrov nepovratnih sredstev, ima za cilj, da  prek prepleta sodobnih tehnoloških rešitev in naravnega okolja oblikuje celostno ponudbo rekreacijskih in športnih programov za vse generacije in za vse skupine prebivalcev, s poudarkom na ranljivih skupinah.

Informacije o dogodku

Lokacija

Ploščad pred Bazenom Novo mesto

Datum in čas
Nedelja, 14.4.2024 ob 9:00

    Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

    s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.