Sprostitev za vse generacije

Rekreacija v naravi

Proč od mestnega vrveža, a vendar dovolj blizu za družinski kolesarski izlet ali lahkoten pohod iz Novega mesta, k aktivni sprostitvi za vse generacije vabi v zelenje odet rekreacijski park. V senci dreves si lahko moči naberete na prostoru za piknik, medtem ko otroci svoje motorične spretnosti urijo na igralih s pogledom na konjske pašnike. H globokemu stiku z naravo in s samim seboj vabi čutna gozdna pot, za pridobivanje kondicije in oblikovanje telesa pa je na voljo  kilometer dolga trim steza, ki obkroža Olimpijski center. V parku so tudi sanitarije.

Kaj pravijo naši obiskovalci

Motorični park je pravo veselje za moje otroke! Igralne površine so zasnovane res domiselno. Zelo sem hvaležna, da imamo tako čudovit kraj, kjer lahko otroci raziskujejo, plezajo, tečejo in raziskujejo naravno okolje.

Katja

Češča vas je ravno prav daleč za popoldanski družinski kolesarski izlet. Na cilju se otroka poigrata na igralih in uživata v opazovanju konjev, midva z ženo pa se razgibava med tekom po gozdnih poteh in malo potelovadiva. Lep del Novega mesta je to.

Peter

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.