Domov Pravila uporabe

Pravila uporabe

  1. Pred vstopom v bazen se stuširajte: Pomembno je, da se pred vstopom v bazen sperete, da odstranite znoj, umazanijo ali druge snovi na vašem telesu, ki lahko onesnažijo vodo.
  2. Prepovedano teči: Teči v bližini bazena je lahko nevarno in lahko povzroči zdrs in padec. Vedno počasi in previdno hodite po robu bazena.
  3. Prepovedano skakati na plitvih območjih: Pred skokom vedno preverite globino vode. Skočite samo na območjih, ki so označena za skakanje, in se prepričajte, da je voda dovolj globoka.
  4. Prepovedano uporabljati steklene posode: Steklo se lahko razbije in povzroči poškodbe. Za hrano in pijačo uporabljajte plastične ali druge posode, ki ne morejo razbiti.
  5. Prepovedano kajenje: Kajenje ni dovoljeno v ali okoli bazena, saj predstavlja nevarnost in je lahko neprijetno za druge plavalce.
  6. Upoštevajte navodila reševalca: Vedno upoštevajte navodila, ki jih da reševalec. Tam so, da zagotovijo varnost vseh plavalcev.

S sledenjem tem pravilom obnašanja lahko vsi uživamo v varni in zabavni izkušnji v bazenu.

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.